choose language: english

Uređaji za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju dovode filtrirani zrak ugodne temperature i vlažnosti. Ventilacijski uređaji u zgradama obnavljaju zrak u prostoriji dovodom svježeg i uklanjanjem istrošenog zraka. Stoga je vrlo važno instalirati jedinicu koja je konstruirana upravo za razmjenu zraka između unutarnjeg i vanjskog područja.

AVANT INVERTER SUZUMI PLUS
toshiba inventer mostar suzumi plus toshiba
S inverterskim uređajem AvAnt, Toshibi je uspjelo izraditi vrlo atraktivan, po cijeni povoljan novi inverter. Ako se žele ugodne temperature uz niske troškove, tada je AvAnt pravi izbor! Ovi dopadljivi inverterski uređaji predstavljaju uspjelu jedinicu poboljšane učinkovitosti, koja koristi najbolje metode pročišćavanja zraka. Suzumi Plus modeli rade vrlo tiho.
TOSHIBA KONZOLA ESTIA
toshiba konzola estia toshiba
Toshiba konzolna jedinica nije komplicirana, vrlo je fleksibilna po dizajnu te udovoljava mnogim zahtjevima. Prilikom razvoja velika pažnja posvećena je udobnosti korisnika. Rezultat je klima-uređaj kojim se jednostavno rukuje, s vrlo različitim mogućnostima podešavanja izlaznog strujanja zraka kao i s učinkovitim sustavom pročišćavanja zraka Toplinskom pumpom zrak/voda prirodna toplina iz okoliša (zraka) upotrebljava se kako bi se grijanje, priprema tople vode ali i hlađenje u kući ostvarivalo uz što manje troškova. Solarnim zračenjem dolazi do zagrijavanja zraka, koji se stalno regenerira. Ovu energiju na niskoj temperaturi preuzima toplinska pumpa te je u njezinim okvirima podiže na višu temperaturu, kako bi je koristila za tipične potrebe u kućanstvu.

toshiba klima uredjaji mostar

ovdje možete pronaći najnovije kataloge iz asortimana proizvoda TOSHIBA

ESTIA - Toplinska pumpa zrak/voda
(PDF 2.4 Mb)

Residential MODELI DIZAJNA, Single & Multi
(PDF 3.0 Mb)

RESIDENTIAL KLIMA-UREĐAJI
(PDF 3.4 Mb)

AIR TO AIR, RJEŠENJA ZA PRIPREMU ZRAKA
(PDF 2.5 Mb)

BUSINESS R410A, VRF-R410A-tehnologije
(PDF 10.0 Mb)

 


Uprava - Vrapčići bb, 88000 Mostar, BiH
Maloprodaja - Husnije Repca 13
Uprava i servis: +387 (0) 36 575-130,
Fax: +387 (0) 36 554-666
Maloprodaja: +387 (0) 36 580-640
Dezurni serviser: +387 (0) 61 142-809
E-mail: info@frigoterm.ba